Rollups

Rollups gir oppmerksomhet

Rollup er reklamebannere som rulles opp på et stativ og plasseres loddrett der du ønsker å ha det. Rollup gir deg reklame som er lett å sette opp og flytte på. Du kan enkelt ta inn reklamen om kvelden, og frakte den med deg til messer. Rollups gjør deg godt synlig på messer eller i bybildet. Vi lager rollups av god kvalitet, til rimelig pris. Bruk egne bilder og logoer og legg til den teksten du selv ønsker.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

rollups som Roll-Up

Rollups | Roll-Up

(850.00x2000.00 mm)

rollups som Roll-Up

Rollups | Roll-Up

(850.00x2000.00 mm)

rollups som Roll-Up

Roll-Up

(850.00x2000.00 mm)

rollups som Roll-Up

Roll-Up

(850.00x2000.00 mm)

Flyttbar reklame

Rollups er flyttbar reklame som passer både inne og ute. Du kan sette ut rollups utenfor butikken om morgenen og ta dem inn igjen om kvelden. Rollups kan også brukes inne i butikken eller i et kjøpesenter. Det er også veldig populært å ta med rollups på messer og arrangementer, for å gjøre firmaet ekstra synlig. Rollups gir deg muligheten til å trykke store bokstaver og logoer, som er godt synlig på lang avstand. Dette kan bidra til å trekke kunder til standen eller butikken din. Rollups kan også brukes på salgsmesser utendørs, eller ved konserter og arrangementer. Det er ikke uvanlig å se bannere foran kinoer eller ved kulturarrangementer.

 

Lett å flytte på

Det er ingen andre former for reklamebannere som kan flyttes like lett som rollups. Du trenger ingenting å henge dem opp i eller feste dem til, ettersom de har sitt eget stativ. De kan settes opp ute og inne, og dersom du må flytte på deg, er det raskt og enkelt å ta med reklamen din videre. Rollups kan legges inn i bilen, og når du setter dem opp, får du skikkelig store skilt som blir lagt merke til. Økt synlighet kan ofte føre til økt salg, så en fin rollup kan være en god investering.

 

Ta deg tid til å lage rollups som skiller seg litt ut. Da er det ekstra lett å få oppmerksomhet. Med vårt designverktøy kan du bruke logoer, bilder og tekst for å få fram budskapet ditt. Vi leverer rollups i ulike størrelser i valgfrie farger. Rollups festes enkelt på det medfølgende stativet, som kan slås sammen for enkel transport. Du kan se farger og skrifttyper i designverktøyet vårt og prøve deg fram for å få nøyaktig det resultatet du ønsker.

 

Rollups for privatpersoner

Selv om rollups vanligvis forbindes med firma og butikker, kan du også bruke dem privat. Rollups er fine når du har garasjesalg eller loppemarked, eller når det er ulike arrangementer på skolen. Rollups kan brukes når elevene skal ha framføringer eller vise fram produkter de har laget i elevbedriften. Elevene kan også ta med seg en rollup når de skal samle inn penger til en god sak. Det kan være akkurat det som skal til for å få litt mer oppmerksomhet, som igjen gir litt ekstra penger til innsamlingen.

 

Design din perfekte rollup hos oss

Vi tilbyr rimelige priser og rask levering, og du får lage din rollup akkurat som du selv vil. En fin rollup kan tiltrekke seg mange nysgjerrige blikk, og det er jo fint hvis du skal selge noe eller gjerne vil ha oppmerksomhet. Vårt designverktøy er brukervennlig, og du kan prøve deg fram og endre farger, skrift og bilder helt til du er fornøyd med resultatet. Du har alltid full oversikt over hvor mye produktet koster med de innstillingene du har valgt. Når du har laget en rollup som er perfekt for ditt behov, klikker du på bestillingsknappen. Vi leverer raskt. Skulle du ha spørsmål, kan du selvsagt kontakte vår kundetjeneste for å få gode råd. Du hjelper deg gjerne og gjør det vi kan for at du skal bli fornøyd med produktene du bestiller fra oss.