Skilt for alle behov

Skilt har mange bruksområder

Skilt er både nyttige og dekorative, og her på SignLabs leverer vi skilt til både butikker, selskaper og privatpersoner. Vi har skilt i ulike kvaliteter, og med vårt designverktøy kan du tilpasse skiltet til eget behov. I tillegg til skilt, lager vi også andre typer reklamemateriell, som postere, klistremerker og dekaler som kan brukes både på vinduer, vegger og firmabiler. Klistremerker, små magnetskilt og drikkeunderlag er dessuten fine messegaver du kan dele ut for å få ekstra oppmerksomhet.

skilt som Plastskilt Gravyr

Plastskilt Gravyr

(209.00x159.00 mm)

Skap det perfekte skiltet for deg

Her på SignLabs ønsker vi at alle skal få det skiltet de drømmer om. Derfor produserer vi skilt i en rekke materialer, enten du trenger et billig plastskilt, et akrylskilt, et holdbart skilt i metall eller et klassisk treskilt. Vi har dessuten gjort det enkelt for deg å lage skiltene dine selv. Vårt designverktøy gir deg mange muligheter. Du begynner med å velge hvilket materiale du vil ha, og deretter finner du alle alternativer vi tilbyr innen dette materialet. Du kan selv velge størrelse og fasong. Noen typer skilt kan leveres i herlige farger, mens treskilt produseres i klassiske trefarger, uten at de blir kjedelige av den grunn. Lag et skilt i standardfasong, eller velg konturskåret skilt. Bruk våre bilder, eller last opp egne bilder for å gjøre skiltene enda mer personlige. Kombiner alt dette med logoer og skrift.

 

Veldig mange bruksområder

Ettersom vi lager mange typer skilt, kan du bruke skiltene våre på veldig mange måter. Det er ikke bare firma og offentlige etater som trenger skilt. Du kan lage et skilt til inngangsdøra eller til barnerommet, eller til å pynte opp veggen. Egne bilder kan trykkes på enkelte av våre skilt, slik at du kan presentere familiefoto på en litt annen måte enn i glass og ramme. Skilt med personlige tekster eller bilder er dessuten en kjempefin gave til familie og venner. Barna setter også pris på morsomme skilt på veggen, og med vårt designverktøy kan de små være med på å lage sine egne favorittskilt.

 

Reklamemateriell

I tillegg lager vi reklamemateriell som vinyltekster, bannere, dekaler, postere og klistremerker. Dekaler er godt egnet til utendørsbruk, og kan for eksempel plasseres på firmabilen. Der kan du også bruke vinyltekster eller magnetskilt. Et magnetskilt er enklere å ta av og på, slik at du selv velger når du vil reklamere for noe og ikke. Dersom privatbilen og firmabilen er en og samme bil, kan du for eksempel ta av magnetreklamen når bilen skal brukes privat.

 

Klistremerker og plakater er tradisjonelle reklameprodukter som fortsatt fungerer. Plakater blir ofte lagt mer merke til enn annonser i avisen, ettersom plakatene kan plasseres der folk ferdes. Klistremerker er fine gaver når du er på messe og vil gi noe til de som besøker standen din. Andre ting du kan bruke som messegaver er små magnetskilt eller drikkeunderlag av tre. Trykk firmaets logo og kontaktinformasjon på gavene, og del dem ut. Da husker folk firmaet ditt den dagen de har bruk for varene eller tjenestene firmaet leverer.

 

Til bruk i hjemmet

Det er ikke bare skilt som kan være fin dekorasjon hjemme. Du kan trykke opp familiebilder på plakater, eller trykke opp bilder av jubilanten eller brudeparet for å dekorere festlokalet på den store dagen. Klistremerker er alltid en suksess blant både barn og voksne, og kan brukes for å merke bøker og eiendeler. Vil du ha værbestandig merking av sykler, skiutstyr og lignende, kan du velge dekaler. Store klistremerker kan også brukes til å dekorere veggene i barnerommet. Og hvis du vil ha en bil som virkelig skiller seg ut fra mengden, kan du pynte den med en egendesignet dekal.

 

Ta en titt på nettsidene våre for å se hva vi har å tilby, og lek deg fram til personlige skilt med det brukervennlige designverktøyet. Vi gir deg god kvalitet til en fornuftig pris.