Plastskilt

Plastskilt passer inn overalt

Plastskilt gir deg stor valgfrihet når det gjelder farge, form og skrifttype. Plast er et holdbart materiale som egner seg like godt ute som inne. Plasten er værbestandig, og du kan lage egne dørskilt, postkasseskilt, informasjonsskilt eller andre typer skilt du har bruk for. Plastskilt veier lite og er lette å rengjøre. Det er jo også viktig, spesielt dersom skiltene skal være utendørs, der de kan bli støvete og skitne. Bruk vårt designerverktøy for å lage det perfekte plastskiltet for akkurat ditt behov.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

Plastskilt gir deg store muligheter

Plastskilt veier lite og kan rengjøres med vann. På grunn av den lette vekten, er det enkelt å montere skiltene på ulike overflater. Plast er holdbart og har en blank, glatt overflate som tar seg fint ut overalt. Plastskilt finnes i en rekke farger og fasonger, og du kan tilpasse skriftstørrelse og skrifttype til eget behov. Noen ganger trenger du kanskje bare et lite navneskilt på døra eller på et skap på jobben. Andre ganger trengs et skilt med store bokstaver som er godt synlig på avstand, for eksempel et dørskilt til et firma eller et informasjonsskilt. Plast er så enkelt å vaske at skiltene tåler både skitne hender og søle, så du trenger ikke å bekymre deg for stygge flekker på skiltet ditt. Et plastskilt kan plasseres helt i veikanten eller på en byggeplass, og du skyller bare av det ved behov. Plast renser seg også selv når det regner, og skiltene holder seg dermed fine lenge.

 

Bruksområder for plastskilt

Plastskilt kan plasseres både inne og ute, og bruksområdene er nesten ubegrenset. Du trenger kanskje et navneskilt på døren eller husnummeret ditt på veggen, slik at folk lett finner fram når de skal besøke deg. Plast er også fint når barna skal ha navneskilt på døra til rommet, og her kan barna få skilt med fantasifulle former og farger. Med vårt designverktøy kan du til og med bruke egne bilder på skiltene, og få skilt som virkelig er helt personlige. Har du ingen bilder du ønsker å bruke, kan du velge blant bildene i designverktøyet vårt.

 

Med plast kan du velge en farge som passer perfekt til huset ditt eller til veggen skiltet skal monteres på. Hvis du har postkassen plassert på et samlestativ, er det lurt å feste et skilt på postkassen din, for å sikre at posten kommer fram. Kanskje trenger firmaet ditt et stort skilt over døra for å lokke til seg flere kunder. Her gir vi deg veldig mange muligheter til å tilpasse skiltet. Plastskilt passer også fint som informasjonsskilt, advarselsskilt eller bare til pynt. Plast er rimelig, og det er lett å feste skiltene enten med skruer, spiker, sugekopper eller veggfeste, alt etter hvilket underlag de skal monteres på. Du oppgir bare hvilken festemetode du ønsker når du designer skiltet.

 

Lag drømmeskiltet ditt

Her på Signlabs ønsker vi å gi deg akkurat det skiltet du drømmer om. Vi vet at våre kunder har mange ulike behov, derfor gir vi deg muligheten til å designe skiltet ditt selv. Bruk vårt designverktøy for å velge farge, fasong, skrifttype og størrelse. Legg til bilder dersom du ønsker det, og prøv deg fram til du finner det ideelle skiltet for ditt behov. Mens du legger til detaljer, ser du også hva skiltet kommer til å koste. Når du har bestemt deg og er klar til å bestille, legger du skiltet i handlekurven. Enklere kan det ikke bli. Du kan se eksempler på skilt på nettsidene våre, men husk at vi kan tilpasse skiltene på mange måter. Fortell oss hva du trenger, så hjelper vi deg gjerne med å finne det beste skiltet for deg. Ta kontakt med vår kundetjeneste dersom det er noe du lurer på.