Metallskilt

Metallskilt er solide og stilrene

Metallskilt tar seg fint ut, og er laget i et klassisk og holdbart materiale. Her på Signlabs er det enkelt å lage et metallskilt som passer akkurat for ditt behov. Metallskilt tar seg fint ut overalt, enten du vil plassere dem på skrivebordet eller kontordøren. Skiltene passer både hjemme og i firmaet ditt. De har lang holdbarhet, og egner seg også til utendørsbruk. Vi gir deg prisgunstige metallskilt og et brukervennlig designverktøy som lar deg tilpasse skiltet slik du ønsker.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

Slik kan du bruke metallskilt

Metallskilt har mange bruksområder. Det holdbare materialet gjør dem velegnet til bruk i ulike miljøer, både inne og ute. Metall er alltid tidsriktig og elegant, så dette er skilt som aldri går av moten. De er slitesterke og tåler en støyt, enten du skal bruke dem inne eller ute. Skiltene er godt egnet til å merke maskiner, eller de kan brukes som varselsskilt eller på steder der du vil vise høy kvalitet. Metallskilt er dessuten fine som informasjonsskilt i entreen eller utenfor døra. Vi leverer både små og store metallskilt, bare husk å tilpasse skriftstørrelsen etter skiltstørrelsen. Dette gjør du enkelt i designverktøyet, der du også kan legge til bilder, symboler og logoer, alt etter behov.

 

Metall er et solid materiale, så dette er skilt som varer lenge. Metallskiltene tåler vær og vind, og dette gjør dem velegnet som postkasseskilt, veiskilt og gateskilt, eller til bruk på parkeringsplassen utenfor firmaet. Skiltene tåler til og med å falle ned uten at de blir skadet, og metallskilt er en god investering dersom du trenger langvarig merking et sted. Det er egentlig ingen grenser for hvor du kan bruke et metallskilt, og skiltene våre har farger som passer inn i alle miljø. Bruk dem som skilt til firma og butikker, enten ute eller inne, eller velg et metallskilt som husnummeret på veggen eller navneskilt utenfor døra. Vi leverer skilt både til små og store kunder, enten du trenger bare ett skilt eller mange hundre.

 

Vi gjør det enkelt å lage skilt selv

Det er veldig lett å lage metallskilt med vårt brukervennlige designverktøy. Klikk deg til designverktøyet fra denne siden og velg hvilken type skilt du ønsker å kjøpe. Gjør personlige tilpasninger og skap et skilt ingen andre har maken til, enten skiltet er til firmaet eller hjemmet. Vil du ha et klassisk skilt, kan du også velge en tradisjonell standardutførelse. Det er helt opp til deg selv. Du velger farge og skiltstørrelse etter behov, og kan hele tiden gjøre endringer og tilpasninger mens du designer skiltet. Ingenting er låst fast før du klikker på bestillingsknappen. Bruk en dag eller en hel uke på å lage skiltet du ønsker deg, og bestill når du er helt fornøyd med resultatet.

 

Våre metallskilt leveres i fem fine standardfarger og kan festes med skrue, teip, buntebånd, oppheng eller selvklebende lim. Husk å velge ønsket festemetode når du designer skiltet, slik at det er klart til bruk når det kommer i posten. Ved hjelp av designverktøyet kan du enkelt prøve deg fram og ta deg tid til å skape det perfekte skiltet. Du har alltid full oversikt over hva skiltet kommer til å koste, og når du er fornøyd med designet ditt, klikker du på bestillingsknappen. Vi leverer raskt, til en rimelig pris.

 

Hvis du lurer på noe angående våre metallskilt, eller du har spesielle ønsker, kan du ta kontakt med vår kundetjeneste. Da får du gode råd og hjelp til å lage det skiltet du drømmer om. På nettsiden vår finner du også noen eksempler på metallskilt dersom du trenger inspirasjon. Men det er bare du selv som vet hvilket skilt som passer best for deg, så lek deg fram til ditt personlige skiltdesign med designverktøyet vårt.