Plakater

Plakater er lette å plassere

Plakater eller postere er rimelige og samtidig en fin måte å få fram budskapet ditt. Plakater passer fint ved konserter, arrangementer, for å markedsføre messer og lignende. Du kan også bruke plakater til å spre nyttig informasjon. Plakater tar liten plass og kan henges opp på for eksempel vinduer, dører, vegg eller egne oppslagstavler. Den rimelige prisen gjør at du kan bestille mange plakater, og dermed spre budskapet til et stort område uten at det koster så mye.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

Plakater er alltid velegnet

Plakater er en tradisjonell måte å annonsere på, men denne metoden fungerer fortsatt like bra som alltid. Plakater gjør deg godt synlig i bybildet, enten du skal annonsere for en konsert, en teaterforestilling, en messe, et firma eller et salg. Plakater kan plasseres nær sagt overalt. Du kan plassere dem i butikker, på et kjøpesenter eller ute i gatebildet, som på bussholdeplasser eller jernbanestasjoner. Du velger ganske enkelt plassering etter hvor du ønsker å få oppmerksomhet, og hvilket publikum du henvender seg til. Reklameplakater kan fortelle kundene om nye produkter og tjenester, eller annonsere alt fra skoleforestillinger til garasjesalg. Har du mistet noe, kan plakater i nabolaget hjelpe deg med å finne tilbake det du har mistet.

 

Effektiv reklame

Plakater egner seg fint når du vil være ekstra synlig i en kortere periode. Dette er et billig alternativ som kan være minst like effektivt som reklame i postkassen eller i avisa. Mange kaster reklame som kommer i posten, og like mange hopper over annonsene i avisen. Men en plakat som henger godt synlig blir lest og lagt merke til. Med plakater kan du plassere reklamen din mange steder, og dermed få stor oppmerksomhet før et salg, en messe eller et arrangement, eller når du lanserer nye produkter. Plakater festes med teip eller stifter, alt etter hvilket underlag du skal feste dem til, og de er lette å fjerne igjen etter bruk.

 

Plakater som pynt

Plakater kan også være et fint innslag i hjemmet, for eksempel på barnerommet. Hva med en plakat med alfabet eller tall til førsteklassingen, eller en plakat med gangetabellen når den skal læres. Morsomme plakater kan gjøre læringen enklere og morsommere. Barna setter nok også pris på plakater med favorittmotivet sitt.

 

Voksne setter også pris på plakater. En fin plakat kan live opp et rom, med et fint bilde av favorittstedet ditt. Du kan også bruke plakater til å lære nye språk ved å trykke viktige ord og setninger på plakaten og henge den opp på et godt synlig sted. Da kan du se på den mange ganger om dagen, slik at ordene læres på en morsom og enkel måte.

 

Personlige bilder som plakat

Plakater er en fin måte å trykke opp bilder til en rimelig penge. Hva med å gi besteforeldrene en stor plakat med bilde av barnebarna. Eller du kan trykke opp en plakat til fødselsdager eller bryllup, enten for å gi dem bort som gave, eller bare som pynt på veggen under feiringen. Plakater kan også brukes for å vise gjestene veien til festen. Har du garasjesalg, er plakater en rimelig måte å tiltrekke seg kunder. Du plasserer bare plakatene i nærområdet, eller på butikken. Når du har garasjesalg eller loppemarked, kan plakater faktisk være mer effektive enn annonser i avisen. Det er ikke alle som leser aviser eller annonsene der, men en fargerik plakat på butikken eller bussholdeplassen blir lagt merke til. Det er du som velger hvordan plakatene dine skal se ut. Vi lager plakater både til firma og privatpersoner, og du velger enkelt størrelse, farge og motiv samt hvor mange plakater du trenger. Vi har rask levering.