Vinyltekster

Vinyltekster i vinduet

Vinyltekster ligner litt på dekaler, men vinyltekstene blir skåret ut, slik at du ikke har noen bakgrunn rundt teksten eller bildene. Vinyltekster har de samme bruksområdene som dekaler, og kan plasseres både inne og ute. Vi leverer vinyltekster både med rett og speilvendt tekst, slik at du selv velger om de skal plasseres på innsiden eller utsiden av vinduet. Vinyltekster som plasseres på innsiden av et vindu er mindre utsatt for vær og vind, så de er ekstra holdbare.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

God synlighet med vinyltekster

Vinyltekster blir skåret ut, og har dermed ingen bakgrunn bak teksten eller bildet du ønsker opptrykt. Vinyltester kan monteres på vegger, vinduer eller biler. Ettersom teksten er uten bakgrunn, passer den godt på vinduer. Teksten hindrer ikke innsikt, og kan derfor plasseres for eksempel i butikkens utstillingsvindu. Da ser kundene produktene i vinduet, uten at teksten skjuler det du gjerne vil stille ut.

 

Vinyltekster egner seg best for tekst og bilde som bare har en farge og få detaljer. Dersom du ønsker et bilde eller tekst i mange farger eller med mange detaljer, er det bedre å bestille et klistremerke eller en dekal. Hvis du er i tvil om bildet egner seg som vinyltekst eller ikke, kan du ta kontakt med kundetjenesten, så får du gode tips til hvordan du får det beste produktet for deg og din bedrift.

 

Speilvendt tekst gir bedre holdbarhet

Vinyltekster kan plasseres ute, enten på vegger, vinduer eller firmabiler. De utskårne tekstene tar seg godt ut, og kan føles litt mer profesjonelle enn klistremerker med bakgrunn rundt teksten. En vinyltekst dekker dermed ikke over bilens egentlige farge og tåler å være på bilen lenge. Vinyltekster tåler vær og vind, men hvis du vil at de skal holde ekstra lenge, kan du bestille dem som speilvendt tekst. Når en vinyltekst er speilvendt, kan den monteres på innsiden av vinduet, der den verken blir utsatt for regn, snø, støv eller vind. Dette gjør det enklere å holde teksten ren, og du hindrer at noen prøver å ødelegge teksten med vilje.

 

Vinyltekster i litt mindre størrelse kan limes på innsiden av bilvinduer, eller i små vinduer i butikken eller firmaet. Speilvendte vinyltekster tar seg fint ut i butikker, kafeer, kontorbygg og spisesteder. Vinyltekster må monteres på en tørr, ren og fettfri overflate, derfor er det viktig å rengjøre vinduet godt før teksten skal plasseres. Du får med en egen skrape som skal brukes ved monteringen.

 

Bruk vinyltekster hjemme

Vinyltekster kan selvsagt også brukes hjemme. Du kan pynte opp bilen din eller bruke tekstene på vinduet i barnerommet. Våre vinyltekster har høy kvalitet. De er gjennomsiktige, og kan leveres både med vanlig og speilvendt tekst. Vinyltekstene tåler vær, vind, smuss og støv, og selvsagt en vask når det måtte trenges. Tekstene påføres med skrape, på rent, fettfritt underlag. Du kan bruke vinyltekster for å sende ut et budskap når du kjører bil, men vinyltekster egner seg best til tekst, ikke til avanserte bilder. Dersom du vil ha et fargerikt motiv på bilen, anbefaler vi heller at du bestiller en av våre dekaler.

 

Vårt designverktøy gir deg mange valgmuligheter når du skal bestille vinyltekster. Vi har gjort det enkelt for deg å skape dine egne produkter, men hvis du trenger hjelp står vi klare til å gi deg gode tips og råd. Klikk og prøv deg fram i designverktøyet. Du kan gjøre så mange endringer du vil, og du kan hele tiden se hva det ferdige produktet kommer til å koste. Bestill bare én vinyltekst, eller mange, alt etter behov. Vi trykker både store tekster til fasadevinduer og små tekster som kan plasseres i bilvinduet. Alt til en rimelig pris.