Magnetskilt

Magnetskilt til metalloverflater

Magnetskilt kan plasseres på metalliske overflater, enten det er biler, kjøleskap eller metallporter. Magnetskiltene er fleksible, og kan følge myke buer i metallet. Det er også lett å fjerne dem igjen, og bytte dem ut ved behov. Firmabilen er den billigste måten å reklamere for firmaet. Bilen er jo uansett i bruk, og den gjør det mulig å ta med firmaets logo overalt. Magnetskilt kan festes på bilen, og bidra til å fortelle potensielle kunder hva dere har å tilby av varer og tjenester.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

Magnetskilt er fin reklame

Magnetskilt festes raskt og enkelt på metalliske overflater. Det er veldig populært å feste dem på firmabiler, ettersom bilen er en fin måte å reklamere på. Når du har reklame på firmabilen, bidrar du til å gjøre firmaet synlig, både i trafikken, når du er hjemme hos kunder og når bilen står parkert på en parkeringsplass. Du betaler ingenting ekstra for reklameplassen på firmabilen, så dette er absolutt en reklameplass du bør bruke for alt den er verdt. Våre magnetskilt gjør det enkelt å pynte opp bilen med firmalogo og skrift, og magnetskilt kan enkelt fjernes igjen og byttes ut når det er nødvendig. Derfor trenger du ikke å ha magnetskiltet på bilen hele tiden, som med en dekal eller vinyltekst.

 

Andre bruksområder for magnetskilt

Magnetskilt egner seg på alle magnetiske overflater. De kan plasseres på kjøleskap, metallskap, metallhyller og porter. Skiltene er laget av en myk folie som kan følge buer i metallet, enten det er på bilen eller på andre overflater. Magnetskilt passer fint i butikker, men kan brukes nær sagt overalt der du har en metallisk overflate å feste dem til. Skiltene fjernes uten å etterlate seg spor, og de kan brukes om og om igjen, på ulike steder. Du kan bruke dem som reklameskilt ved kampanjer, og bytte dem ut når kampanjen endres. I tillegg kan du gjemme på dem til neste kampanje, og ha egne magnetskilt liggende til bruk rundt jul, når det er sommersalg eller lignende. Det er også enkelt å rengjøre skiltene med en myk klut og eventuelt såpe og vann.

 

Små skilt kan gis bort som gave, enten til noen du kjenner eller som messegave til besøkende. Kundene dine kan også få et magnetskilt i gave når de handler hos deg. Da får de firmanavnet ditt og slagordet ditt på kjøleskapet, og husker deg neste gang de trenger produktene eller tjenestene selskapet ditt leverer. Trykk gjerne telefonnummer og nettadresse på magnetskiltene du gir bort, slik at det blir lett for kundene dine å kontakte deg.

 

Lag ditt perfekte magnetskilt hos oss

Her hos SignLabs er det enkelt å lage magnetskilt. Vi tilbyr skilt i ulike former og farger, og vårt designverktøy er brukervennlig. Bare klikk og velg helt til du får det skiltet du trenger. Du kan laste opp egne bilder og logoer, eller se gjennom våre standardlogoer hvis du trenger inspirasjon. Våre magnetskilt er holdbare, og tåler selvsagt UV-lys, slik at du trygt kan bruke dem utendørs uten at kvaliteten forringes. Vi leverer små, mellomstore og store magnetskilt i mange fasonger. Du velger fritt farge, enten ved å bruke en standardfarge, eller ved å stille inn fargen du ønsker på fargehjulet. Tenk gjennom at teksten må være godt synlig på bakgrunnen, så velg en tekstfarge som står fram fra bakgrunnsfargen for å få best resultat.

 

Vi vil at det skal være enkelt for alle å lage metallskilt, men dersom du trenger hjelp eller gode tips, kan du kontakte kundetjenesten vår. De kan gi deg gode råd om valg av størrelse og fasong, alt etter hvor du skal bruke metallskiltene. Når du er klar til å bestille, blir skiltene trykket og levert til deg innen kort tid, selvsagt til en konkurransedyktig pris.