Navneskilt

Navneskilt skaper personlige bånd

Navneskilt er alltid fint, enten du driver et enkeltpersonforetak eller har mange ansatte. Navneskilt er med på å gjøre personlige møter enda mer personlige, og det blir lettere for folk å huske både deg og firmaet ditt. Navneskilt gjør at folk føler de kjenner deg. De vet i hvert fall hva du heter, og dermed vet de hvem de skal spørre etter dersom de trenger tjenestene som firmaet ditt tilbyr. Trykk gjerne telefonnummeret eller tittelen din på navneskiltet.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

navneskilt som Navneskilt

Navneskilt | Navneskilt

(80.00x25.00 mm)

navneskilt som Navneskilt

Navneskilt

(80.00x25.00 mm)

Vis hvem du er

Navneskilt kan både vise navn, tittel og firmanavn. Dermed egner de seg like godt på messer eller jobbreiser, som når du skal snakke med kunder i butikken. Folk liker å vite hvem de snakker med, og navneskilt er med på å skape tillit mellom deg og kunden. Navneskilt gjør det også enkelt for kundene å spørre etter deg ved en senere anledning, dersom de har spørsmål om produktet eller tjenesten de har bestilt.

 

Navneskilt er alltid stilig og gir et profesjonelt inntrykk. Tenk gjennom hvilke titler du trenger å framheve, og velg farger og stil etter ønske. Vi lager navneskilt i mange farger, slik at du kan velge et skilt som passer til jobbklærne. Du kan også lage skilt i ulike farger etter yrkesgruppe, slik at legene for eksempel får en annen farge på skiltet enn sykepleierne. Ulike avdelinger i firmaet kan også få ulike farger på navneskiltene sine, spesielt dersom det er snakk om et stort firma. Da blir det litt lettere å holde oversikten over hvem som jobber med hva.

 

Slik kan du bruke navneskilt

Mange store foretak bruker navneskilt for å holde orden på navn og stillinger. Dette gjør det enklere både for kundene og for de ansatte selv, for det er begrenset hvor mange navn og titler man kan gå rundt og huske. Navneskilt er svært vanlige for eksempel i helsevesenet. Der bidrar de til å skape personlige relasjoner mellom ansatte og pasienter. Pasienten føler at de kjenner sykepleierne bedre når de vet navnet til personene som steller dem.

 

Navneskilt kan også brukes i en liten bedrift, rett og slett fordi det gir kundene et mer personlig forhold til de ansatte. Skiltene kan også brukes til å framheve andre ting, enten det er titler eller selskapets logo. Eller skiltene kan bidra til mer medmenneskelighet og forståelse. Hva med egne skilt som viser hvem som er nyansatte eller lærling? Da er kanskje kundene litt mer tålmodige med den nye medarbeideren, dersom han eller hun fortsatt er litt usikker på hvor ting befinner seg i butikken.

 

Lag navneskilt hos oss

Vårt designverktøy gir deg mange muligheter til å tilpasse dine navneskilt. Skiltene kan ha en eller flere linjer, med bare navn, eller med yrkestitler og firmalogo i tillegg. Når du designer navneskiltene dine, må du huske å velge hvordan de skal festes. Vi tilbyr skilt som festes med metallklype, nål eller magnet. Tenk gjennom hvor og når navneskiltene skal brukes, og hvilke klær de skal festes på. En nål lager hull i klærne der skiltet festes, så dette er kanskje ikke like godt egnet til findressen. Skilt festet med nål kan derimot passe fint når skiltet skal brukes på arbeidsklær.

 

Metallklype gjør det enkelt å feste navneskiltet, men krever at klærne har en kant der klypen kan festes. Denne kanten bør være sterk, slik at skiltet ikke brettes innover med plagget. Magnetfeste fungerer fint uansett plagg. Magnetskilt lager ikke hull, og krever ingen kant de kan festes til. Du plasserer bare skiltet på forsiden av plagget, og fester det med en liten magnet på innsiden av plagget, som holder skiltet på plass. Lag dine perfekte navneskilt med vårt designverktøy. Dersom du trenger tips eller gode råd, står vår kundestøtte klar til å hjelpe deg.