Akrylskilt

Akrylskilt som passer dine behov

Akrylskilt gir deg et holdbart og elegant skilt i pleksiglass. Skiltene har god holdbarhet og skaper et profesjonelt inntrykk. Egner seg fint til firmaet, men kan også brukes hjemme. Vi gir deg muligheten til å skape det perfekte skiltet ved hjelp av vårt brukervennlige designverktøy. Velg størrelse, skrifttype og motiv etter eget ønske. Prøv deg fram, og klikk og velg fram til du er helt fornøyd med resultatet. Vi har rask levering og konkurransedyktige priser.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

Akrylskilt skaper et profesjonelt utseende

Akrylskilt lages i pleksiglass, som passer fint i mange miljøer. Akryl ligner til forveksling på glass, men er både billigere og tåler mer enn glasskilt. Ettersom skiltene er gjennomsiktige, ser det neste ut som om teksten svever. Akrylskilt er moderne og holder seg fine i lang tid. Skiltene våre er av beste kvalitet, slik at de varer lenge. Trenger du et skilt som gir et profesjonelt uttrykk, er akryl et godt valg. Bruksområdene er mange. Akrylskilt passer fint som inngangsskilt til en bedrift, eller som dørskilt på kontorer og toaletter. Vil du skape et helhetlig inntrykk, kan du bruke akrylskilt på alle dører i firmaet. Skilt i akryl kan også brukes ute, og det eksklusive inntrykket gjør dem veldig godt egnet til hoteller eller kontorbygg. Store akrylskilt kan henges over inngangen, og hvis du gjentar det samme temaet inne, lager du enkelt den perfekte helheten.

 

Akrylskilt i hjemmet

Selv om våre elegante akrylskilt er populære blant bedrifter, kan de også brukes hjemme hos deg selv. Du kan bruke dem som husskilt eller navneskilt utenfor ytterdøra. Akrylskilt er også fine som innredningsdetalj, spesielt når du vil ha veggpynt som skiller seg litt ut. Det er faktisk ganske morsomt å innrede med skilt hjemme, og du velger selv hvilken fasong og motiv du vil ha på skiltet. Du kan bruke akrylskilt på baderomsdøra eller på dørene til barnas rom.

 

Pleksiglass egner seg fint til å trykke bilder, så hvis du vil gjøre noe spesielt med et av bildene dine, kan du trykke dem på et akrylskilt. Du kan henge bildet på veggen, eller gi det bort som gave til familie og venner. Dette er et fint alternativ til å ramme inn bilder på vanlig måte. Kanskje du også vil ha et bilde med en litt uvanlig form, i stedet for et vanlig firkantet skilt.

 

Lag skiltet selv med vårt designverktøy

Vårt designverktøy gjør det veldig enkelt å lage skiltet du ønsker deg. Vi tilbyr akrylskilt i mange fine farger. Du finner en rekke grunnfarger du kan bruke, men du kan også justere på fargehjulet for å finne akkurat den bakgrunnsfargen og skriftfargen du vil ha. Du kan på et skilt med bare tekst, eller med valgfritt bilde. Last opp egne bilder, eller bruk bilder fra arkivet vårt. Fasong og størrelse stilles inn like enkelt, og du trenger slett ikke å velge et tradisjonelt firkantet skilt. Akrylskilt er like fine til navneskilt som til inngangsskilt, og kan lages både i små og store størrelser. Ettersom skiltene er gjennomsiktige, kan bokstaver i lyse farger være vanskelige å se, så sørg for å velge en skriftfarge som er godt synlig, samt en skriftstørrelse som står i forhold til skiltets størrelse.

 

Samtidig som du velger alle detaljer, velger du også hvordan du vil feste skiltet. For akrylskilt kan du velge skruer, bordfeste, oppheng eller veggdistanser. Veggdistanser gir det mest luksuriøse utseendet, men alle festemetoder gir deg et fint resultat. Med designverktøyet ser du også hva det aktuelle skiltet kommer til å koste, slik at du alltid har full kontroll over prisen. Designverktøyet hos oss er veldig lett å bruke, men dersom du lurer på noe, kan du kontakte kundestøtten vår.