Aluminiumskilt

Aluminiumskilt gir deg høy kvalitet

Aluminiumskilt kan lages i en rekke farger, og vi leverer skilt opp til 2,6 meter. Våre aluminiumskilt har høy kvalitet og lang levetid. Skilt i aluminium egner seg godt til utendørsbruk, enten på fasader eller som veiskilt eller husskilt. Aluminium er et solid materiale som holder seg fint lenge. Trenger du langvarig merking, er aluminium et godt valg. Vi gir deg mange muligheter til å tilpasse aluminiumsskiltet til ditt behov. Hos oss får du rask levering til en rimelig pris.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

Aluminium er alltid fint

Aluminiumskilt er alltid fine å se på, og de holder lenge, enten de brukes innen eller ute. Med vårt designverktøy kan du lage aluminiumskilt i valgfrie farger. Du kan bruke en av standardfargene, eller bruke fargehjulet for å få akkurat den nyansen du ønsker. Velg et av våre bilder eller last opp et eget bilde eller logo for å få skiltet mer personlig. Husk å klikke på festemetode. Der kan du velge mellom selvheftende, skruefeste, skrue og teip, veggdistanser eller stolpefeste. Stolpefeste er det beste valget hvis skiltet skal brukes i trafikken, for eksempel for å markere fare eller et stedsnavn. Hva med å lage et eget veiskilt ved innkjøringen til firmaet ditt? Dette er spesielt viktig dersom firmaet ikke er synlig fra veien. Hvis du gjør det lett å finne fram til deg, lokker du naturligvis til deg flere kunder.

 

Mange kundegrupper

Vi selger aluminiumskilt til mange ulike kunder, både foretak, butikker, kommuner og privatpersoner. Du kan se våre skilt ved skoler, på husvegger og fasader mange steder i landet. Trenger du inspirasjon, kan du se noen skilteksempler på nettsiden vår, men husk at vi lager mange flere skilt enn den du ser bilde av på forsiden vår. Bare klikk deg fram i designverktøyet vårt, for å finne det skiltet som passer best for deg.

 

Fordeler med aluminiumskilt

Aluminiumskilt tåler vær og vind, så hvis du trenger et holdbart skilt, er det smart å velge aluminium. Våre aluminiumsskilt holder høyeste kvalitet. Skiltene er dessuten laminert slik at de er ekstra slitesterke. Det kan trenges i et værhardt land som Norge.

 

Aluminiumskilt tar seg godt ut, og vi leverer skilt i både små og store størrelser. Du kan bruke skiltene som fasadeskilt for å vise fram firmanavnet ditt på en elegant måte, eller du kan bruke aluminiumsskilt når du vil feste opp husnummeret ditt på veggen. Aluminiumskilt egner seg fint som navneskilt på døra eller postkassen, og som informasjonsskilt i et inngangsparti til et stort foretak. Aluminiumskilt brukes ofte for å informere og merke dører, gater og veier. Våre aluminiumsskilt varer i mange år, så disse skiltene er en god investering. Du kan pynte skiltet med logo, tekst og bilder for å få et perfekt skilt for ditt behov.

 

Aluminiumskilt hjemme

Dersom du vil skilte huset ditt, er aluminiumskilt et solid og holdbart valg. Du kan feste opp husnummer eller navn. Bor du langt fra veien, kan du også sette opp et skilt ved avkjørselen, slik at gjestene dine vet hvor de skal svinge av for å komme til deg. Dette er spesielt viktig dersom du har et hjemmefirma og selger ting hjemmefra.

 

Aluminiumskilt kan også advare forbipasserende om at barn eller dyr leker ute, slik at de kjører ekstra forsiktig. Eller skiltene kan advare om at et område er privat eller at gjennomkjøring er forbudt. Mulighetene er rett og slett uendelige, og med vårt designverktøy har du muligheten til å lage skilt til akkurat ditt behov. Vil du ha en helt spesiell interiørdetalj, kan du til og med bruke aluminiumskilt som dekorasjon, både ute og inne. Det er helt opp til deg hvordan du ønsker å bruke skiltene våre. Vi leverer raskt, og er gjerne behjelpelige dersom du lurer på noe.