Klistremerker

Klistremerker til firma og privatpersoner

Klistremerker har utallige bruksområder, og er en rimelig måte å få oppmerksomhet i forbindelse med messer og kampanjer. Klistremerker egner seg også som fine gaver til kunder og besøkende. Når du deler ut klistremerker til kundene dine, blir de påminnet om firmaet ditt neste gang de trenger noe. Klistremerker kan også brukes hjemme, for eksempel for å merke bøker eller barnas eiendeler. Hos oss får du personlige klistremerker til en rimelig pris, og du har mange muligheter til å tilpasse merkene etter eget behov.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

klistremerker som Klistremerke

Klistremerker | Klistremerke

(109.00x99.00 mm)

klistremerker som Klistremerke

Klistremerker | Klistremerke

(79.00x75.00 mm)

klistremerker som Klistremerke

Klistremerker | Klistremerke

(180.00x180.00 mm)

klistremerker som Klistremerke

Klistremerke

(47.00x64.00 mm)

klistremerker som Klistremerke

Klistremerke

(61.00x56.00 mm)

Merking og markedsføring

Klistremerker kan brukes både til markedsføring og til merking. Du kan bruke dem til å merke firmaets verktøy og andre eiendeler, slik at ting som blir glemt igjen kan leveres tilbake av finneren. Store klistremerker kan plasseres på stolper, vinduer og andre overflater for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Klistremerker er en rimelig måte å synliggjøre firmaet ditt. Små klistremerker er den perfekte gaven å dele ut når du er på messe. Eller du kan legge ved et klistremerke når du sender ut brev eller fakturaer til kundene dine, som en liten oppmerksomhet. Alternativt kan klistremerkene deles ut i kassen når kundene betaler.

 

En populær gave

Klistremerker er en populær gave, både blant barn og voksne. Kanskje brukes klistremerket på kjøleskapet hjemme, slik at kundene alltid har firmanavnet ditt tilgjengelig. Trykk gjerne firmaets telefonnummer eller e-postadresse på klistremerkene, slik at kundene husker hvordan de får tak i deg ved senere anledninger. Klistremerker gir rett og slett god synlighet på en rimelig måte.

 

Selv om klistremerket er et reklamemerke, så kommer kundene likevel til å sette pris på den lille ekstra oppmerksomheten. For det skal ikke store gaven til før folk føler seg litt ekstra verdsatt. Vis kundene dine at du setter pris på dem, ved å gi dem en liten oppmerksomhet i form av et fint klistremerke. Med vårt designverktøy tar det ikke lang tid å lage et perfekt klistremerke. Du kan prøve deg fram med former og farger, til du får klistremerket slik du vil ha det. Legg gjerne til en firmalogo, og velg motiver og fasonger som får klistremerket til å skille seg ut. Et fengende eller morsomt slagord gjør ofte susen. Ta deg tid, og klikk på bestillingsknappen når du er fornøyd med designet ditt. Vi leverer raskt, til en rimelig pris.

 

Bruk klistremerker hjemme

Klistremerker er den enkleste måten å merke eiendeler hjemme, både for voksne og barn. Du kan bestille personlige klistremerker til barna, slik at hvert barn enkelt kan merke tingene sine. Vi lager også store klistremerker som kan pynte opp veggene på barnerommet eller i stua. Klistremerker er ikke like værfaste som dekaler, men de egner seg likevel fint til å pynte vegger og skap. I vårt designverktøy kan du lage klistremerker i utallige farger og fasonger. Du kan legge til logo, symboler, skrift og budskap eller bruke egne bilder som motiv. Vi har mange fine standardfarger, men du kan også bruke fargehjulet for å få akkurat den fargenyansen du vil ha på bakgrunn og tekst.

 

Barna kan få klistremerker med akkurat de figurene og motivene de ønsker seg. Dette er en fin måte å merke bøker og leker, og merkene kan brukes utenpå bokbindet på skolebøkene. Ved å lage personlige klistremerker, kan du også merke ting til barn som ikke kan lese, for eksempel tingene som skal være med i barnehagen. De personlige merkene gjør det enkelt selv for små barn å kjenne igjen tingene sine. Du kan til og med bruke et bilde av barnet, slik at både barnet selv og barnehagepersonellet enkelt vet hvem som eier de ulike tingene.