Dekaler

Dekaler er holdbar dekor

Dekaler ligner litt på klistremerker, men har lengre holdbarhet. Klistremerker er rimelige, men tåler ikke vær og vind like bra. Dersom du vil ha mer permanent skilting, er det derfor bedre å velge dekaler. Dekaler passer fint til å dekorere biler, vinduer og vegger. De holder lenge, tåler vær og vind, og er derfor en rimelig måte å skape oppmerksomhet rundt firmaet eller produktene du ønsker å framheve. Bruk dekaler for eksempel på firmabilen, for god synlighet.

Hurtiglevering

Raske leveranser

høyeste-kvalitet

Høyeste kvalitet

enkelt_å_bruke

Lett å bruke

Rimelig permanent merking

Dekaler er selvklebende merker som tåler vær og vind mye bedre enn klassiske klistremerker. Norge har mye vind og regn, og dette sliter raskt på vanlige klistremerker. Dekaler er derfor et bedre valg når du skal reklamere utendørs. Dekaler er laminert og gir en permanent påføring som holder seg fin i flere år.

 

Vi lager vindusdekaler, bildekaler og veggdekaler av beste kvalitet. Du kan trykke tekst, bilder eller en kombinasjon, og velge mellom mange farger og fasonger. Dette gir deg store muligheter til personlig tilpasning av produktene. Gå til vårt designverktøy for å se hva vi kan tilby. Vi er konkurransedyktige på pris og leverer ordren raskt.

 

Bruksområder for dekaler

Dekaler er perfekt når du skal dekorere firmabilen. En av firmaets beste reklameplasser er faktisk firmabilene. De gjør firmaets logo og tjenester synlig både i trafikken og når bilen står parkert hos kundene. Dette er en rimelig form for reklame, som også skiller firmabilene klart fra private biler. Har dere firmasykler, kan de også dekoreres med dekaler. Husk å ta med viktige kontaktdetaljer, som telefonnummer og e-postadresse, slik at de som ser dekalene vet hvordan de kan kontakte deg.

 

Dekaler har lim på baksiden som et klistremerke, men plastaktig forside. Merkene er laminert, slik at de holder lenge. Derfor kan bilene trygt stå ute og vaskes på vanlig måte, uten at dekalene faller av. Vi tilbyr dekaler i mange størrelser og former, enten du skal merke en bil eller noe lite. Vindusdekaler egner seg når du vil gjøre firmalogoen synlig. Du plasserer dem enkelt på utsiden av vinduet. Vindusdekaler kan også brukes for å hindre innsikt, gjennom at du velger en bakgrunnsfarge som dekker.

 

Bruk dekaler hjemme

Selv om de fleste kanskje forbinder dekaler med firmabiler, er det fullt mulig å bruke dekaler hjemme. Du kan skrive en fin tekst på din egen bil, eller på hestehengeren. Pynt opp bilen din med et spennende motiv for å skille deg litt ut fra mengden. Dekaler er også fine for å merke personlige ting i situasjoner der klistremerker ikke egner seg. Du kan bruke dekaler på ski og staver, eller annet fritidsutstyr. Dekalene tåler vær og vind, så de faller ikke av dersom de blir våte. Du kan trykke personlige bilder på dekalene, og feste dem på veggen eller ytterdøra. Dekaler er fine i vinduene, for eksempel dersom du vil hindre innsikt. Da kan du pynte opp hjemme, samtidig som du får mer privatliv. Barna setter kanskje også pris på fine dekaler på veggen eller i vinduet.

 

Prøv vårt designverktøy

Vårt designverktøy lar deg velge størrelser, farger og fasonger. Du legger til tekst og bilder etter ønske, og du kan prøve deg fram med ulike plasseringer av elementene. Det er også enkelt å gjøre endringer fram til du får det akkurat slik du ønsker. Vi tilbyr dekaler av god kvalitet til rimelig pris. Når du er fornøyd med designet ditt, velger du hvor mange dekaler du vil ha og klikker på bestillingsknappen. Du ser hele tiden hvor mye ordren din kommer til å koste, og når du sender bestillingen, kan du være trygg på at vi leverer ordren raskt. Har du spørsmål, kan du ta kontakt med vår kundetjeneste. Der får du gode tips og råd, enten du skal ha dekaler til firmaet eller til hjemmet.